pondělí 23. března 2015

Měsíční chvástačka - Únor 2015

Měsíční meme, které pořádá Judit.
***
Tento měsíc nebyl nějak extra bohatý, ale ani nebyl chudý. Jsem moc ráda za každou anglickou knížku, kterou získám, takže se hned můžete juknout, jaké to jsou. :)
1) Koupení miláškové
První tu mám tři anglické krásky, které jsem si kupovala tak nějak postupně. Nejdřív jsem ukořistila Love Rosie v Neoluxoru na Václavském náměstí, kde jsem byla na začátku měsíce s kamarádkou. Jako druhá mi přišla Throne of Glass, která byla z BD za úplnou hubičku. A Attachments je knížka od Rainbow Rowell, na kterou jsem dosti zvědavá - je taktéž z Václaváku.
Další dvě knížky jsem si "zakoupila" už v lednu, ale dostaly se ke mně až v únoru, kdy mi je Vendea, původní majitelka, předala. Komu by se chtělo platit poštovné, co? :D Vůbec nevím, co od této série mám čekat, ale doufám, že mě to bude bavit.
A pak tu mám tři e-booky, které jsem získala za pár kaček na ebuxu.cz. Nejvíc se asi těším na Labyrint, ale i ty romanťárny od J. Lynn by nemusely být špatné. Nečetli jste je někdo?
2) Recenzní výtisky
Jelikož jsem na tom se čtením trochu bledě, tak už ani na ty recenzní výtisky nemám moc chuť, ale když jsem viděla v nabídce novinku od L.J. Smith, tak jsem měla jasno. Nejsem teda nějaký velký fanoušek jejích knih, avšak byla jsem docela zvědavá. (To modré očko mě asi přitáhlo k sobě.) Ale jelikož už jsem knížku přečetla, tak vám musím říct, že mě Lovec moc nezaujal.

4 komentáře:

  1. Loď mezi hvězdami jsem nedávno rozečetla a docela se mi líbí, tak snad bude i tobě... :)

    OdpovědětVymazat
  2. Loď mezi hvězdami jsem četla, ale vůbec mě to neoslovilo. Ale co bych si rozhodně chtěla přečíst je Labyrint ... :) Celkově však krásné přírůstky.
    http://milujemekihy.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  3. Attachments chcem! :3 Rainbow je skvelá, Eleanor aj Fangirl sa mi veľmi páčili, tak chcem aj toto a Landline :D
    A novú Smithovú :D
    Skvelé kúsky! :3

    OdpovědětVymazat
  4. S láskou Rosie bych si chtěla přečíst, ale v českém vydání. Angličtina mi moc nejde :)

    OdpovědětVymazat