neděle 6. dubna 2014

Posuď knihu podle obalu #12

Meme, které pořádá Syki ^^
Vyber si nějakou obálku a zhodnoť ji
***
Název: Kořeny
Autor: Andrea Cremer
Série: Smečka
Díl: 4
Nakladatelství: Knižní klub, květen 2014

Čtenáři si ho žádali, a autorka je vyslyšela! Pokračování úspěšné akční romantické fantasy série Smečka (2011), Vzpoura (2011) a Oběť (2012) je na světě – příběh napůl lidské a napůl vlčí smečky neohrožených Ochránců, jejich pánů Strážců a odvěkých nepřátel Hledačů znovu ožívá... Vůdce Strážců Bosque Mar děsí ve zlých snech Adne i Logana a snaží se vrátit z podsvětí, kde ho uvěznili Calla a Shay po závěrečné bitvě ve válce všech proti všem. Přidá se Adne k temné straně? Získá Logan zpět svou dědičnou moc? V čem tkví společné kořeny osudů Ochránců, Strážců i Hledačů?

Můj názor: Zrovna jsem čerstvě dočetla třetí díl série, a tak jsem se náhodou šla podívat na stránky Knižního klubu, jestli třeba už není vytvořena česká obálka pokračování. A hle, byla tam! Musím říct, že ze všech obálek ze série se mi tato líbí nejvíc. Modelka tam nevypadá tak uměle a ani jí neplešatí vlasy = hotový ráj. Originální s modrým pozadím na mě působila lépe, ale takhle to také není vůbec špatné.

2 komentáře:

  1. Já jsem zatím nečetla ani jeden díl :), ale rozhodně bych tuhle sérii chtěla někdy zkusit :). A z obálkou souhlasím, tahle se mi taky líbí nejvíc z celé série :).

    OdpovědětVymazat
  2. Vyzerá celkom zvláštne ale je celkom pekná :)

    OdpovědětVymazat