úterý 31. prosince 2013

Měsíční chvástačka - Prosinec 2013

Měsíční meme, které pořádá Judit.
***
Po dalším měsíci plného knížek jsem tu opět z měsíční chvástačkou. Tentokrát jsem strašně líná natáčet video, tak se budete muset spokojit jen s formou fotek. :)

1) Darované knížky
V tomto krásném měsíci byly Vánoce, jak jste si určitě stačili všimnout. Každý si přál nějakou knížečku pod stromeček, no a já si jich přála trochu víc. Abych řekla pravdu, tak jsem nečekala, že mi Ježíšek většinu z mých vysněných knížek přinese. Nejvíc jsem si přála sérii Delirium a poslední díl Sukuby. Ovšem i za ostatní dárečky jsem moc ráda. Moje poličky nad postelí teď vypadají krásněji než kdy předtím. :)

2) Recenzní výtisky
Tento měsíc je to jenom jeden recenzní výtisk, ale jsem za něj hrozně ráda. Moc děkuji Knižnímu klubu za poskytnutí. Momentálně jej i čtu, takže můžu říct, že je to opravdu pěkné pokračování série!

3) Koupení miláškové
No a aby toho nebylo málo, tak jsem si i na poslední chvíli stihla koupit tyto tři krasavice! V Levné knize je mají za neuvěřitelných 29,-. Kdybych je tam nechala, tak bych se mohla považovat za blázna..
Myslím si, že na to, že je poslední měsíc v roce, jsem si pořídila celkem pěknou kupku. Co vy? Co pěkného jste dostali pod stromeček? Neváhejte a pochlubte se! :)

7 komentářů:

  1. Nástroje smrti si taky chci pořídit, i když mám trochu obavy, jestli se mi to bude líbit :-) A Divergenci a Rezistenci mám na seznamu ke koupi, tak snad se brzy dočkám :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Skvělé knížky jsi dostala! :) já našla pod stromečkem asi 7 knížek, mezi nimi i Rudou jako rubín :) vidím, že máš pokračování, tak snad se mi to bude líbit :D Město ze skla má nádhernou obálku! Já ho četla ještě v takové té staré od Mladé Fronty, ale měla jsem ho jen z knihovny, tak přemýšlím, jestli si ho pořídit, protože ta obálka za to stojí! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Rudá jako rubín je skvělá! Teda já jsem ještě nečetla ani druhý díl, ale už se na něj v brzké době chystám. :D Jo, Město ze skla má úžasnou obálku. Ostatně jako všechny obálky nového vydání. :D))

      Vymazat
  3. Jůů Ty jsi byla hodná, já měla jen 3 knížky, ale i tak jsem za ně hrozně ráda :)

    OdpovědětVymazat
  4. No, jestli jsem byla hodná, to nevím, ale za knížky jsem strašně moc vděčná! :))

    OdpovědětVymazat