středa 28. listopadu 2012

Nakladatelský maraton #3

Tento maraton pořádá Verča
Více informací naleznete TADY


Další týden a další nakladatelství. Mým dnešním je Domino
Od Domina doma vlastním pouze Vampýrskou akademii, kterou jsem si koupila o letošních prázdninách. Měla jsem ji přečtenou během měsíce, takže vřele doporučuji. ;D

Zleva:
Vampýrská akademie - Richelle Mead
Vampýrská akademie: Mrazivý polibek - Richelle Mead
Vampýrská akademie: Stínem políbená - Richelle Mead
Vampýrská akademie: Krvavý slib - Richelle Mead
Vampýrská akademie: Spoutáni magií - Richelle Mead
Vampýrská akademie: Poslední oběť - Richelle Mead

To máme dohromady
6 knih

A brousím si zuby na další.. 

7 komentářů:

  1. Vampýrskou akademii zbožňuji!!! Akorát mám doma jen tři díly :/ :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ji přímo miluji! Tedy spíš miluji Adriana ^///^:D
      A díly kdykoliv dokoupíš ;))

      Vymazat
  2. přesně tenhle box mám doma také... já tuto série četla jako e-booky, ale nechala jsem si je pořídit od mamky k minulým narozeninám.. a samozřejmě jsem četla ostatní knížky od Mead co v češtině vyšly, ale doma je zatím nemám.. ale doufám, že to brzo napravím a budou vedle VA.. =))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já také doufám, že si co nejdříve pořídím od ní něco nového.. :)) Já totiž nemůžu číst žádnou knihu, kterou nevlastním :D

      Vymazat
    2. tak to se máš.. to kdybych nečetla jiné knížky, než které vlastním.. tak to bych se z toho zbláznila.. je pravda, že jsem ještě pár mých vlastních knížek nečetla.. ale kdybych zase četla jenom vlastní.. tak už bych měla všechny přečtené tolikrát, že by mě omrzeli.. už teď mám ty oblíbené přečtené minimálně dvakrát.. hodně i vícekrát.. :D :)

      Vymazat
    3. To já si o ně vždycky poprosím, nebo si je sama koupím. Možná nemám tak velkou knihovničku, ale všechny tituly v ní jsou mé oblíbené. :))

      Vymazat
    4. kdyby tak šlo, abych měla všechny oblíbené knížky doma.. ale to se snad nikdy nestane.. to bych tak leda mohla začít krást.. :D :D protože jsem dost často bez peněz.. už teď utrácím za knížky hromadu peněz s to si je tak často nekupuju.. musím vystačit s knihovnou a to tam stejně nemají všechno co bych si chtěla přečíst..

      Vymazat