neděle 31. ledna 2016

Měsíční chvástačka - Leden 2016

Měsíční meme, které pořádá Judit.
***
Aneb jak jsem v lednu skoro zkrachovala... Ale začněme hezky od začátku. Leden byl pro mne velikým přínosem a to hlavně proto, protože jsem dostala svou první výplatu. A jak nejlépe utratit peníze, když pracujete v knihkupectví? Nějaké návrhy, co? Hehe, samozřejmě, že jsem se lehce rozšoupla a vykoupila nám skoro polovinu YA knih. Všechno ale hezky od začátku.

Fenomén od Marie Lu jsem si pořídila přes FB bazar. Dívčina byla velice milá a ochotná a knížka byla skoro za babku. (To se to někomu říká, když konečně vydělává, haha.) Ne, že bych už četla jedničku, ale aspoň už budu mít doma pokračování. Hledání vytouženého dne a Smrtná zima už patří k mému nákupu u nás v Luxoru. Do 17. ledna navíc platily knihy bez DPH, takže jsem si dovolila "lehce" utrácet. Obě knihy mě dost zaujaly, takže se k nim "možná někdy" dostanu.
Škola dobra a zla + Divotání ještě stále patří k Luxoráckému nakupování.. a když už jsme u toho, úplně jsem zapomněla na Rebela, kterého jsem tady kupovala taky. To víte, když si v jednom měsíci pořídíte hromadu knih, tak už v tom začnete mít sami bordel! Achych, samozřejmě už jsem líná to všechno nafotit znovu. -_- V podsvětí je potom pokračování Ptačího zpěvu. Tato kniha už je součástí nákupu přes Albatrosmedia, kde měli super slevy! No, neodolejte!
Zasvěcená a Nespoutaná je pokračování k Nadpozemské. Samozřejmě jsem nic z toho ještě nečetla, ale chci mít kompletní sérii... prostě jo! Zakletá mě potom zaujala a řekla jsem si, že bych si ji normálně nekoupila, když stojí 399,-... ve slevě za polovic, to už je jiná!
V lednu jsem měla také narozeniny (18! ^.^) a kromě hromady flašek alkoholu (hehe, to ta plnoletost) jsem také dostala knihu Vejce a já. Zase jsem neznaboh a vůbec nevím, o co jde, ale nevadí..
A samozřejmě největší radost mám z Heir of Fire, která je posledním přírůstkem ledna (doufejme, pořád mám dnešek, že..). Jakmile budu mít hotové resty, tak se do ní společně s Vendeou pustím! Bude to pořádný hukot, to tedy ano! 
Po nějaké době tu mám i něco z recenzního soudku. Kečupová mračna dorazila v tištěné podobě na začátku ledna, ale recenzi jsem dělala na e-knihu někdy v prosinci. Dám ti slunce je potom novinka od Jandy Nelson, která vychází v polovině února. Jsem ostuda, ale ještě jsem na ni neměla čas. Navíc Jandy mě svým předchozím dílem (Nebe je všude) moc nenadchla, tak jsem lehce skeptická.
Co vy a vaši miláčkové? Nějaké dobré tipy? :)
+ Rebel a Kečupová mračna -_-

2 komentáře:

  1. Moc hezká kopička :)
    Překvapuje mě, že si někdo pořizuje celou sérii, když ještě nečetl první díl :D To já vždy musím nejprve zjistit, jaký dojem na mě první díl udělá
    Z knih jsme zatím žádnou nečetla, ale na některé se rozhodně chystám ;)

    OdpovědětVymazat