pondělí 30. června 2014

Měsíční chvástačka - Červen 2014

Měsíční meme, které pořádá Judit.
***
1) Vyhrané/darované knihy
První kniha, kterou jsem v tomto měsíci získala, byl dárek od mamky. Darovala mi novinku od Lauren Kate, Slzu. Už se na ní opravdu těším a jsem ráda, že mám tak skvělou mamku! :)

2) Recenzní výtisky
Tentokrát mám jen jeden a to Proroctví od Josephine Angelini, novinku od nakladatelství CooBoo! Mockrát jim děkuji! Knihu jsem dnes dočetla a byla to fakt bomba. ^^

3) Koupení miláškové
Inu, moc jsem si toho nekoupila, ale přece jen jsem pro něco skočila. :) Nejprve je tu zásilka od internetového knihkupectví bux.cz. Objednala jsem si Hvězdy nám nepřály v paperbacku, protože se mi líbí víc než ve tvrdé vazbě + jsem hodila ho košíku Kupce benátského, který byl zlevněný. Třeba se bude hodit do školy. 
A dneska jsem byla nakupovat s babičkou v Luxoru na Václavském náměstí a ukořistila jsem tam tyto dvě krasavice. Ďábel nosí Pradu vypadá s originální obálkou úžasně! A Fangirl jsem nemohla odolat, už jsem se podívala na první stránky a vypadá to, že se do ní brzy pustím.
A co hezkého jste si pořídili v červnu vy?
Nebo jste něco dostali jako dárek k vysvědčení? :)

6 komentářů:

  1. Slza a Proroctví vypadají krásně. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Slzu jsem četla a moc mĕ neohromila :( proroctví Bomba? Tak honem sem s recenzí ! Mám ho doma ale včera jsem četla dost negativní recenzi na to tak se toho bojím tak potřebuju uklidnit šup šup :)

    OdpovědětVymazat
  3. Slzu a Proroctví si chci taky přečíst :) Doufám, že brzy bude na Proroctví recenze! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Krásné knihy! Proroctví vypadá úžasně. Na Slzu se taky těším. A Fangirl si chci taky přečíst, ale prvně si musím procvičit mou angličtinu :)

    OdpovědětVymazat
  5. Proroctví i Slza vypadají skvěle. Hvězdy nám nepřály? Super! :-D Fangirl si chci už celkem dlouho přečíst, jenže s mojí angličtinou to bude ještě chvíli trvat než se odhodlám si jí přečíst :/ A Ďábel nosí pradu jsem viděla jen film :)

    OdpovědětVymazat