pátek 28. února 2014

Měsíční chvástačka - Únor 2014

Měsíční meme, které pořádá Judit.
***
Je zvláštní, že už je zase další měsíc fuč. Připadá mi, že čas mu protéká mezi prsty.. hmm.. jak smutné. Ale to hlavní je, že jsem tu s Měsíční chvástačkou! Juhů!

1) Darované a vyhrané knihy
Po nějaké té době se mi opět poštěstilo a já něco vyhrála! Je to knížka Rváč, kterou jsem vyhrála na blogu Mezi nebem a peklem. Na knížku se docela těším, tak uvidím, kdy se k ní dostanu. No a také jsem opět dostala od mamky pokračování Nástrojů smrti v češtině. Já, jelikož jsem knížku četla v aj, tak se na ni chystám, ale až později. :)
2) Koupení miláškové
Tento měsíc jsem měla jednu takovou premiéru, která se uskutečnila díky Vendee. Přes bookdepository jsem si nechala objednat Ignite Me, poslední díl Roztříštěné. Na knížku se hned vrhnu, ale nejdřív chci přečíst novelu Fracture Me. Nejvtipnější na tom všem je, že mi měl přijít paperback, ale místo toho dorazil hardback. Vtipné. :D
Ovšem to není vše. V nákupech jsem totiž pokračovala dál a buxu jsem ukořistila Čas mezi námi, který jsem měla zlevnění díky VIP členství a ještě za hubičku Bree Tannerovou- novelu ke Stmívání. Do Bree už jsem nakoukla vypadá to zajímavě. Stephenie Meyerová je moje oblíbená autorka, takže by to nemuselo být špatné.
No a samozřejmě jsem neodolala Ohnivému srdci, pro které jsem letěla při první příležitosti! Už se těším na Sydney a Adriana! Budu si muset někde ukrouhnout čas, abych se na ně vrhla. :3 A při té příležitosti jsem si ještě koupila Překroč svůj stín, jelikož jsem tuto knížku chtěla už dřív, ale nějak jsem na ni zapomněla...
3) Recenzní výtisky
Tohle je úplně nejlepší ze všeho! Dostala jsem nabídku spolupráce s nakladatelstvím CooBoo a jako první jsem dostala recenzní e-book Paniky! Už jsem ji přečetla a na blogu je i recenze. Mohu vám ji jen doporučit, takže se těšte až vyjde. ;)
Tak to je za únor všechno, co hezkého se objevilo ve vašich poličkách?

11 komentářů:

  1. tolik úžasných knížek. chtěla bych si přečíst Čas mezi námi, Ignite me, Paniku a Ohnivé srdce. =)

    OdpovědětVymazat
  2. Překroč svůj stín je skvělý. :) Pěkné kousky. :))

    OdpovědětVymazat
  3. Krásne knižky :) Rváč je kniha, ktorú som ešte nepostrehla, no prečítala som si anotácie a vyzerá dobre :)

    OdpovědětVymazat
  4. Drviča (Rváče) som už čítala a je dobrý :)
    Pekné kúsky.

    OdpovědětVymazat
  5. Gratuluji ke spolupráci! :) Na Paniku se moc těším. Krásné přírůstky! :-)

    OdpovědětVymazat
  6. Super knihy! Ignite Me a Ohnivé srdce ti závidím! :D A samozřejmě moc gratuluji k uzavření spolupráce s CooBoo! :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé děkuji, ani nevíš, jak jsem koukala, když mi od nich přišel mail. :)

      Vymazat
  7. Zrovna jsem dočetla Ohnivé srdce. A určitě se ti to bude líbit. Já sem z toho ještě teďka vedle. Btw. závidím Překroč svůj stín. Přemýšlím o tom že si to taky koupím :)

    OdpovědětVymazat