neděle 23. února 2014

Autorské šílenství (1) - Richelle Mead

Meme od Wolf Draven

Tohle meme je pro mne jako stvořené! Narazila jsem na něj náhodou u jedné blogerky a hned jsem si řekla, že se musím zapojit. Jako první vám ukážu opravdové šílenství, protože autorku, kterou jsem vybrala, miluji nadevše! (Tedy její knihy miluji, to je jasné..) Mám od ní doma, zatím, neuvěřitelných šestnáct knih. Číslo je to krásné a doufám, že si její sbírku ještě hezky rozšířím. Klidně i anglickými originály.

A zde už konečně je. Moje zlatíčko... 
Richelle Mead!


Všechno to šílenství začalo Vampýrskou akademií, kdy jsem si v roce 2012 koupila naráz celý komplet. V tu dobu jsem ještě nevěděla, že se stanu autorčiným obrovským fanouškem. Inu, sérii jsem přečetla na jeden zátah a byla jsem z ní opravdu nadšená. Mým nejoblíbenějším dílem se stal Mrazivý polibek, jelikož se v něm poprvé objevuje Adrian <3! Asi o měsíc později po přečtení jsem zjistila, že existuje volné pokračování ve formě Pokrevních pout, a že u nás vychází i další hexalogie Sukuba.

Nevěděla jsem, pro co skočit dřív, ale nakonec jsem dala přednost Pp - právě kvůli Adrianovi.

Největším překvapením pro mě však bylo, když jsem ve stejném roce k Vánocům dostala od spolužačky první díl Sukuby. Kdybyste mě viděli, jak skáču do vzduchu, tak byste se mi určitě smály.

Věřím, že Richelle budu mít ráda už napořád. Dokázala si mě získat svými skvělými knihami a já jsem opravdu, opravdu, opravdu moc ráda, že jsem ji objevila. Určitě jsem ji měla najít - tak jest bylo psáno! Teď jsem se úplně navnadila ke čtení nejnovějšího dílu Pokrevních pout... Ohnivé srdce čekej na mě! x))

13 komentářů:

  1. Na VA slyším samou chválu. Že bych se do ní taky pustila? :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Aa Richelle Mead jedna z nejlepších autorka pro mě :)). Miluju její knihy :).

    OdpovědětVymazat
  3. Krásna zbierka 8) Ja mám zatiaľ len prvé 2 diely VA, ale dúfam, že budem mať doma aj zvyšok 8)
    Sukubu práve čítam, mám to ale len požičané, zatiaľ je to super 8)

    OdpovědětVymazat
  4. Nádhera, dúfam, že aj ja budem mať :) Ja mám momentálne celú VA a prvé dva diely Pokrevních pout a prvú Sukubu z čoho posledné dve mi prišli v piatok, tak teraz prvé PP čítam (kvôli Adrianovi :D :3) a je to dokonalé :3

    OdpovědětVymazat
  5. Ako je to v poličke zoradené, tak to vyzerá úplne super! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jé, tak to jsem moc ráda, že to vypadá hezky. Já na tu krásu koukám každý den! :)

      Vymazat
  6. Já mám v podstatě to samé, co ty :D Sice mám Bloodlines v angličtině, a VA dvakrát - i tu zelenou, takže celkem 17, ale jinak se to tak moc neliší. Hezky to vypadá na polici, viď? :)

    OdpovědětVymazat
  7. Úžasná sbírka :) A jsem ráda, že nejsem jediný šílenec, který hromadí knihy autorů ;))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To víš, u některých úžasných autorů to prostě jinak nejde! :)

      Vymazat
  8. Mať tak doma všetky jej knihy, to by bolo super :D Ja sa musím uspokojiť iba s BL sériou, zvyšné mám v čítačke. :D

    OdpovědětVymazat
  9. No, tak tomu teda říkám pořádná sbírka!! :) Já od Richelle Mead nemám ani jednu knihu, i když mi už někteří Vampýrskou akademii doporučovali :D

    OdpovědětVymazat