středa 6. listopadu 2013

Život na gymnázium |dva měsíce v pekle|

Všude vidím články s gify, a tak jsem se rozhodla pro jeden vlastní, který bude zaměřen na mé první měsíce na gymnáziu. Doufám, že se třeba i zasmějete mým problémům, protože některé jsou opravdu smutně vtipné.. A možná to bude vypadat, že používám hodně gifů z TDV, ale já si nemohu pomoci.. Takže - začínáme! :D))

Je 2. září. 7:08 a já čekám na svůj autobus na zastávce. Jsem nervózní, ale zároveň docela natěšená. Autobus konečně přijíždí.

Přicházím do své nové třídy, kde mi před nosem zaberou místo ve druhé lavici u okna.. a na všech jiných suprových místech (odkud bych viděla na tabuli je plno)

To znamená, že si musím sednou do první lavice u katedry.

Přichází náš nový třídní učitel. Musím poznamenat, že je opravdu mladý.
(Né moc fešák.. :D)

Je 3. září. Všichni ve třídě se začínají nějak bavit, ale já sedím sama na prvním místě při každé volné minutě. Proč jen nikoho neznám.

Během dne se dělají jen nějaké úřednosti. Nic zábavného. A všichni se opět nějak baví..

Po dni plném samoty mohu odejít domů! Jupí!

Je 4. září. Poprvé navazuji smysluplný rozhovor s holkou, se kterou budu vlastnit skříňky! I'm not allone anymore!

Náhle k nám přichází psycholožka, která nám chce pomoci s poznáním našich spolužáků. Mně se to teda ohromně šiklo!

Ve třídě jsme čtyři Aničky, tři Terezy, dva Kryštofové.... zapamatujte si nás!

Jeden můj spolužák bydlí na stejném sídlišti jako já a jezdíme spolu ráno i odpoledne dopravou. Počkej.. jak že se to jmenuješ?!

!A teď přejdu k pár lahůdkám z mého školního života!

První den, co se učíme, a kdy máme češtinu.. píšeme diktát s váhou známky deset.

Někteří profesoři a profesorky jsou strašidelní..

První měsíc a už nám zmizela třídnice..

O přestávce si v klidu svačím, když v tom přijde spolužačka, a říká: "Máš jít za třídním do kabinetu. Hned."

Odpadá nám hodina, na kterou jsem opravdu (ne)chtěla.

Píšeme test, na který jsem se zapomněla učit.

Doufám v normální známku, ale..

A tady je prosím má reakce, když jsem se poprvé dívala na mé nádherné známky..

Abych to napsala jednoduše.. můj skvělý školní život se skládá hned z několika mála věcí. 1) Jsem šťastná, že není matika. 2) Díky bohu, že není čeština. 3) Zvoň, zvoň, zvoň. 4) Hlavně ať nevyvolá mě!

Ale víte co?! Já se prostě hodím do pohody a nějak to přežiju!

17 komentářů:

  1. Moc se ti to povedlo :-), já jsem letos taky šla do prváku na zdrávku :D, a taky je to s učením hrůza, vůbec nestíhám číst, ale třídního máme taky mladýho a taky mám ve třídě tři terezy :DD, hodně používané jméno :D.

    OdpovědětVymazat
  2. To poslední je zabijácký :DD Jinak taky jsem první rok na gymplu a většina věcí na můj školní rok taky sedí :D

    OdpovědětVymazat
  3. :D Ach! Povedz, je to na tom gympli naozaj také dobré, že tam všetci idete? Ja by som nešla ani keby mi za to platili, ale len tak pre informáciu, lebo čo počúvam ľudí,, čo čítajú, tak väčšina na gymnázium ... a ja som výnimka!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak já kdybych se mohla znovu rozhodovat, tak nejdu na gympl ani za mák.. :D btw. Výjimky musí být, ty jsou nejlepší! ;))

      Vymazat
  4. Chachacha! :D:D To je boží! :D:D
    Já jsem teda jenom přestoupila na vyšší gympl, takže se se spolužákama už známe pátým rokem, což ale znamená že všechen stud padl a možná jsme upřímní až moc -_- :D
    A některé ty animace mě vystihli úúplně přesně -_-
    Hodně štěstí do budoucna!:)

    OdpovědětVymazat
  5. Aj ja som prvý rok na zdravotke :D mám tam niečo podobné,:D ale tak zatiaľ to ide :D

    OdpovědětVymazat
  6. Já jsem na gymplu přes 5 let (jsem na osmiletym :D) a je to pouze hoší a horší :D takže ti přeju hodně štěstí! :D Aničku nemáme v celém ročníku ani jednu.. :D pěkně napsaný a super gify.! ;)

    OdpovědětVymazat
  7. Úplně ti rozumím. Já sice nejsem na gymplu, chodím na obchodku, ale začátky jsou těžké všude. Furt máš ale výhodu, že máte ve třídě aspoň nějaké kluky. My sme ve třídě samé baby :) A řeknu ti že učení taky moc nestíhám. K těm jménům, my máme ve třídě tři Anety a tři Barbory :) Tak ale snad ty čtyři roky ve zdraví přežijeme :D :)

    OdpovědětVymazat
  8. Počkej na vejšku :D to bude teprv něco!!
    Ten poslední obrázek to zabil :D

    OdpovědětVymazat
  9. Hihííí, ja som rada, že zatiaľ neprepadám ani nič podobné. Ale inak sa vždy modlím nech ten deň už konečne skončí. Okrem toho si vždy opakujem: "Každý deň sa raz skončí, aj tento.." ale šiesta hodina Európskych štúdií ma spoľahlivo vyvedie z omylu. Hmmhmm, často si dokonca hovorím, prečo som robila takú blbosť, že som tam šla ani na jednej hodine si nepospím a odchádzam zdeptaná. A prázdniny sú ešte kratšie. Ale zase aspoň mám v celku normálnu triedu. Žiaľ, nebavím sa vôbec s nikím. Uvidím až o rok. Huh. Proste mám aj tak pocit, že som tam iba pár týždňov a zároveň celé desaťročie. :D
    Ten posledný a ten s poznámkou: "...mé nádherné známky..." to zajebalo všetko. :D

    OdpovědětVymazat
  10. Úžasný gifový článek :D Taky příští školní rok jdu na jinou školu .. nejdřív mi to přišlo v poho .. že si zvyknu, seznámím se .. ale popravdě, teď mě fakt děsíš :D

    OdpovědětVymazat
  11. Hahá vítej na mezi gymplány. :D Já už jsem mezi těmi našemi blbečky šest let a už jsme jako rodina.... :) Bude líp!

    P.S. I když tedy připrva se na druhák, nikdy jsem si nemyslela, že se budu někdy učit až dlouho do noci. No jak řekl Damon: „Hope is a bitch." :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji, děkuji. Jsem v kole gymplánů.. :D No já teda doufám, že bude líp, protože zatím je to fakt mazec. :D (Budu se připravovat na druhák, když prolezu prvák... :D)

      Vymazat
  12. Ja som už na gymnáziu tri roky a zvykla som si, ale učenia je stále neskutočne veľa :D

    OdpovědětVymazat
  13. Super gify, hlavně ten poslední je zabijácký, asi bych taky měla něco napsat :D Jinak jo jo všechny začátky jsou těžké a obzvlášť na gymplu, doufám, že to brzy bude lepší, aspoň co se party spolužáků týče :)

    OdpovědětVymazat
  14. Tohle je prostě super článek!! :DDD Fakt mě to dost pobavilo, úplně s tebou soucítím u něčeho :) Ty gify to nejvíc zabíjejí :D
    Rasty

    OdpovědětVymazat