středa 13. března 2013

Představ se! - Město, ve kterém žiji

Středeční meme z mojí hlavy))

Já žiji v Praze, tečka. :D

Většina lidí říká, že Praha je to nejhezčí město České republiky, no já si to myslím, ale nemyslím, protože jsem neměla tu čest pořádně Prahu prozkoumat. Když nepočítám školní výlety a tu a tam, nějaký osobní výlet (knihkupectví), tak po ní moc necestuji. Dokonce můžu říct, že nevím, jak se dostat na Staroměstské náměstí, teda nejspíš bych nikomu cestu nevysvětlila. Ani v metru se neorientuji.. je to děs.
Asi je to ostuda, že jsem Pražák a Prahu skoro vůbec neznám, ale já doufám, že jednou přijde ten den, a já budu přesně vědět, kde je jaká ulice. (ten den podle mě nikdy nepřijde) Dneska nemám zrovna psavou, protože jsem nějak líná, ale o Praze vám ještě mohu říct... je pěkná, tak kdybyste šli někdy kolem (určitě si uděláte zajížďku), tak ji navštivte. Památek je tady dost ale kdo ví, jak dlouho tady ještě budou.

Příští téma bude
Kdybych byl/a..
vaši představivost nechám jen a čistě na vás... :))

4 komentáře:

  1. No já jsem z Brna...Prahu moc ráda nemám (jen teda z principu :D). Jinak to tam máte moc hezké a hlavně spoustu věcí o kterých si u nás můžem nechat zdát :)

    OdpovědětVymazat
  2. Vždycky když jedu do Prahy, tak mě pak bolí hlava, jsem prostě vidlák. :D V metru ale znám celou trasu B. :D

    OdpovědětVymazat
  3. Pred dvoma rokmi som bola v Prahe a mňa absolútne okúzlila :)

    OdpovědětVymazat
  4. Praha je fajn, ale jen na výlety. Bydlet bych v ní asi nemohla. Na můj vkus je příliš turisticky vytížená. To mám raději Brno :D

    OdpovědětVymazat