středa 20. března 2013

Představ se! - Kdybych byl/a...

Proč mám takové nutkání vymýšlet nesmyslná téma?

Ano, je tu středa. Středa je dobrá.. pátek je lepší. No, dnešek je naším téma.. Kdybych byla.. Sakra, je to nějaké těžké, ale já něco vymyslím *spiklenecky kouká na obě strany*. Jsem ráda, že já jsem já, ale nebylo by od věci, být na nějaký čas někým jiným. Bláznivým.

Chtěla bych být stromem. Mohla bych se dívat na přírodu kolem sebe, jak by se měnila, kvetla, umírala. Užívala bych si vítr, který by mi pročesával větve mé majestátní koruny. Nejspíš bych byla javorem, nebo břízou. Ne! Já jsem vrbáá. Paní drbna. Teda byla bych jí pouze do té doby, než by mi na mém písečku postavili nejbližší park, nebo baráky a mě porazili.

Kdybych byla psem, byla bych huskym. Tohle plemeno je snad jedno z nejhezčích. Měla bych svého milujícího páníčka, který by o mě pečoval a já mu na oplátku dávala svou lásku. Byli bychom jako pán a jeho věrný pes. Chodili bychom na dlouhé procházky, dělali si ze sebe prču. Skoro jako lidé. On by mi nikdy neublížil, protože by mě miloval (Začíná to znát úchylně, takže jdeme dál). P.S. Strašně si jednoho přeji a asi si ho jednou koupím.




Kdybych byla velrybou (to už jsem, rovnou můžu být mořskou pannou x))) delfínem, mohla bych si plavat oceánem. Prozkoumávat různé zákoutí moří, hledat si své kamarády. Mít děti, zasadit strom, vytrhnout strom... Delfíni jsou inteligentní (myslím), takže bych se stala delfíním právníkem a odsuzovala zlé ryby a žraloky bych nechala plout oceánem, dokud by nebyli vegetariáni. Sbohem zlý velikáni!


Ale víte čím bych chtěla býti nejvíce?
Ne?

Já taky ne, tak ale neva. Budu prostě lepenkou, nalepím se lidem do vlasů, vytrhám dědkům kníry a budu šťastná zmuchlaná špinavá lepenka. x))

Příští téma bude
Z čeho se mi dělá špatně
uvidíme se drahoušci**

3 komentáře:

  1. Husky je nádherný!! taky se mi strašně líbí!!
    příští téma zní zajímavě, těším se! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Husky jsou "nejbožejštější" :D
      No, zase taková věda to není.
      Jinak děkuji za tu hromadu komentářů, kterou si mě zasypala. :))

      Vymazat