neděle 10. února 2013

Posuď knihu podle obalu #6


Meme, které pořádá Syki ^^
Vyber si nějakou obálku a zhodnoť ji
***
Bolest se dožaduje procítění
Zajímavá a citlivá knížka o šestnáctileté Hazel, která trpí rakovinou a sblíží se s Augustem, jemuž se podařilo tuto nemoc překonat. Ti dva mladí lidé se výborně doplňují, a navíc je spojuje originální pohled na život i na chorobu, která je postihla. „Nejvtipnější smutný příběh“ je napsán s mimořádným smyslem pro humor a sarkasmus a díky autorovu vypravěčskému talentu vyznívá velmi působivě.










Název: Hvězdy nám nepřály
Autor: John Green
Vydalo: Knižní klub, březen 2013

Dneska jsem si vybrala obálku knihy, která má teprve vyjít. A proč? Protože mě jednoduše a prostě chytla za srdce. Nejdřív jsem se dívala na obálku a až pak jsem si přečetla anotaci. Tak nějak se mi líbí obě srdce. Černé a bílé, dva protiklady. A pak ty citáty kolem jsou prostě strašně citlivé. Alespoň pro mě. Nevím, jestli jste měli nějakou zkušenost s rakovinou, ale rozhodně to není nic pěkného, to mi věřte. Obálka se mi prostě líbí, je jednoduchá a zároveň hezká.

A co si myslíte vy?

5 komentářů:

  1. Souhlasím, jen co jsem ji viděla, chytla mě za srdce:) Líbí se mi tam ty citáty i obě srdce, má krásnou atmosféru a už sama obálka podnítila mou zvědavost, abych si knížku přečetla:)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jsi můj člověk! :D)) Miluji takové obálky, od kterých nemohu odtrhnout oči. Tahle je prostě něco ^.^

      Vymazat
    2. Jojo, taky od ní nemůžu odtrhnout oči:D Už si tu knížku píšu do wishlistu! A děkuju za dodatečné přání:) No, tak tě táta neměl plést :D A Dokonalý pár se mi hrozně líbil, právě proto jsem tak nadšená z toho, že jsem dostala druhý díl:) Snad se ti taky bude líbit:)

      Vymazat
  2. Obálka vyzerá veľmi vkusne 8)

    OdpovědětVymazat
  3. Tahle obálka se mi sice moc nelíbí, ale anotace vypadá dobře. :)

    OdpovědětVymazat