čtvrtek 31. ledna 2013

Přečetla jsem za leden 2013

Tohle bude jen taková obecná rubrika o knihách, co jsem přečetla za měsíc, a jejich zhodnocení. Na několika blocích jsem to viděla, a tak se také s radostí přidávám. :))

Za leden jsem toho přečetla poměrně dost. Já jsem vášnivý čtenář odjakživa, ale tolik knih jsem nikdy naráz nepřečetla. Ale znáte to. Jednou to muselo přijít! :D Celkový počet přečtených knih je 12. A teď si je pojďme rozřadit do pár kategorií.

1. Kniha měsíce
2. Milé překvapení
3. Průměrná knížka
4. Mírné zklamání
5. Zděšení

1) Kdopak se u mě umístil na prvním místě? Kniha, která mě ohromila, přivedla do jiného světa a sežrala mě zaživa. Ale bylo to milé sežrání a já tuhle knihu budu milovat navěky. Dokonce si ji možná i přečtu znovu! (nikdy nečetla knihu víckrát než jednou) Je to kniha, kterou jsem dočetla zrovna dnes. Tímto ode mě Pod nekonečnou oblohou obdržuje titul Knihy Měsíce!

2) Na druhém místě máme knih už mnohem víc, takže ty jen vypíši. O titul Milé překvapení se dělí, Sukuba - Trápení od Richelle Mead, taktéž druhý díl Na vrcholu. Ale i Démon z Hex Hall, Bitva o Hex Hall od Rachel Hawkins. Další tu je druhý a třetí díl série Andělé. Tedy Muka a Vytržení od Kate Lauren. Samozřejmě nesmím zapomenout na Grafický román Stmívání, který se mi vryl do duše!

3) Když se na to tak dívám tak se Temné vize-Odhalení bohužel dostávají na titul Průměrné knížky. Čím to je? Prostě nemá konkurenci ve výše zmíněných titulech. Promiň L.J. Smith. Třeba příště! Na průměr nám spadá i novela ke Škole noci. Lenobiin slib od P.C. Casové a Kristin Castové.

4) Kdo zklamal? Samozřejmě, že Pád od Lauren Kate. Kdo četl mou recenzi ví, že jsem očekávala mnohem víc.

5) Zděšení. Tento titul vystihuje Polibek nesmrtelnosti od Alice Moon.


Tady máme jedno skup. foto. Kde mi bohužel chybí Hex Hall, má ho půjčený kamarádka. A pak mi tu chybí první díl Sukuby, který má zase půjčený babička. A o druhém dílu Sukuby víte, že patří kamarádce. Ale i tak jsem přečetla 12 knih, což je skvělé!

Takhle nějak to budu dělat každý měsíc. Vyhovuje vám to?
Jinak je to poslední článek měsíce leden! ;))
"válka" pokračuje! :D

7 komentářů:

  1. Pod nekonečnou oblohou je úžasná kniha, veľmi sa mi páčila 8)

    OdpovědětVymazat
  2. 12 kníh?! wau! Pod nekonečnou oblohou mám v pláne čítať vo februári :)

    OdpovědětVymazat
  3. Fakt tě obdivuju, že jsi zvládla tolik knih! :) Naprosto s tebou souhlasím ve všem,co jsem taky četla:) Na Lenobiin slib se chystám

    OdpovědětVymazat
  4. Já jsem dneska rozečetla čtvrtý díl Vykoupení, tak jsem zvědavá. :D Zatím je to... No, nevím, co na to říct. Když ohlédnu fakt, že vše, co si naplánovali vyjde, že anotace mi prozradila snad vše, že je tam hromada věcí z 3. dílu a já nevím o co go, tak mi zbude... NIC. :D
    Náhodou, Polibek nesmrtelnosti nebyl tak špatný. Četla jsem i horší věci. Pod nekonečnou oblohou je úchvatná kniha. Co mě ale štve, že druhý díl (asi) nezačíná tam, kde skončila jednička. A já se tak těšila, že mi konečně prozradí, s kým se Árie setkala (no dobře, bylo to dost jasné) a jak se objímali a brečeli a skákali štěstím a líbali.. // Trochu přeháním. :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já si poslední nechávám na potom, abych pak nebyla zklamaná. :D Dobře, anotaci si číst nebudu. Pro mé bezpečí :D
      Mně se prostě Polibek nesmrtelnosti nelíbil. Nesedl mi a budu ráda, když "někdy" přečtu druhý díl.Jestli začne jinde, tak to mi nevadí, protože jsem jasně pochopila, kde to skončilo. Ty asi taky, protože komu jinému by skákala okolo krku? :D

      Vymazat
  5. Já chci taky tolik času jako Ty... kde je mé sladké mládí :D Jinak koukám, že jsi navázala spoustu nové spolupráce. Gratuluji! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mně připadá, že mám málo času.. spíš čtu, kde se dá. :D Jojo, děkuji. Nějak to šlo samo. :))

      Vymazat