čtvrtek 24. ledna 2013

30 Day book challenge / Kniha, která tě změnila

Nebylo tu už něco podobného? O.o

Autor: Lauren Kate
Název: Pád
Anotace: Některým andělům je souzen Pád...
Na Danielu Grigorim je něco bolestně povědomého. Ten záhadný, odtažitý chlapec upoutal pozornost Luce Priceové, už když ho viděla poprvé – v první den jejího pobytu v internátní škole pro problémové mladistvé. Ve škole, kde jsou zakázané mobilní telefony, všichni ostatní studenti jsou divní a každý krok sledují bezpečnostní kamery, znamená Daniel pro Luce jediný světlý bod. A přestože on s ní očividně nechce mít nic společného – a dává to jasně najevo –, něco ji k němu přitahuje jako můru plamen svíčky. Luce musí zjistit, co se Daniel tak zoufale snaží utajit... i kdyby ji to mělo zabít.

Proč?
Víte, čím mě tato kniha změnila? Tím, že už rozhodně nikdy nebudu vybírat tituly podle obálek. A né, že bych měla jen první díl.. Mám rovnou komplet! :D Komplet krásných obálek.  *_* Ale je fakt, že už je to mnóhem lepší. :))

6 komentářů:

  1. 8D Tak áno, obálky sú záludné, treba dať bacha 8D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. A některé skvělé knížky, mají obálku děs-běs.. Nemohlo by se to prohodit? :D

      Vymazat
  2. Vůči některým sériím - např. Nástroje smrti, nebo Mediátor je to nefér. Za tímhle se ohlédnu v knihkupectví a s obrovskou pravděpodobností si to i koupím kdežto těm dvěma výše zmíněným se vyhnu obloukem a večer se mi o nich budou zdát noční můry.

    OdpovědětVymazat
  3. Možno sa to nezdá, ale fakt obálky vedia veľmi ovplyvniť, či si knihu kúpiš alebo nie :P

    OdpovědětVymazat
  4. U téhle série to mám stejně. Taky jsem soudila podle obálky a na knihu jsem se kdovíjak těšila, že to bude úžasné atd., ale celá kniha mě poněkud zklamala. :))

    OdpovědětVymazat
  5. Ty obálky jsou vížně krásné! :)

    OdpovědětVymazat