čtvrtek 27. prosince 2012

Knižní přírůstky do rodiny #2

Projekt/meme z mé hlavy

Zrovna dneska mi přišla výhra od Melissy, byla jsem tak šťastná, když jsem poprvé v ruce držela něco, co jsem si sama nekoupila. :D
Dokonce na mě byla mamka trochu naštvaná.. nevím proč :D Asi proto, že chci taky posílat knihy někomu jinému, asi to budu  muset dělat na tajňáka! :D

Ale když jsme u toho povím vám, jak to všechno bylo.
>>>Ráno, když jsem si ještě pochrupovala v posteli, a zdálo se mi o nějakém sexy chlápkovi, mě probudilo, jak mamka něco říkala: "Ano, já jsem maminka. Hned tam půjdu." To jsem teda ještě moc nevnímala, ale když pak zvolala: "Zuzano, vylez ze záchoda a jdi si hrát s Jerrym<< nové štěně, syn Toma>>>! Aničce přišly knihy!" No a v tu ránu jsem stála na nohou a běžela k ní. "Mami, já se o Jerryho postarám, jen běž dolů.." A pak přišla s takovým krásně zabaleným balíčkem.. Kde bylo krásně rukopisem napsána moje adresa a Melissy. A zezadu byla napsána adresa jejího blogu. Jak milé překvapení. Rychle jsem roztrhla obálku a vyndala knížky, také jsem u nich objevila plákát Rezistence. No a to už jsem chtěla obálku vyhodit, ale ještě jsem se pro jistotu znovu podívala dovnitř, dobře, že jsem tak udělala! Byl tam od Melissy ještě krátký vzkaz.. :))<<< No já vám tady básním o mé první výhře, to jsem ale hňup.. Jdu přidat fotečky těch dvou krasavic ;))
První fotka je ještě dobrá, ale při té druhé, se mnou přestal foťák opět spolupracovat.
Omluvte tak nevycválanou fotku.:D
 Povšimněte si krásného sobíka na vzkazu.

10 komentářů:

  1. Gratuluju. :) Babička asi taky nebude nadšená z posílání cen, ale co už.. :D Doufám, že se na mě taky usměje štěstí a něco vyhraju. :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Budou se s tím muset všichni smířit!:D
      Určitě se ti dříve nebo později zadaří :))

      Vymazat
  2. Gratuluji, já už jsem na štěstí dost stará, takže tohle neřeším, ale mamka by se taky asi netvářila příjemně :) Pěkný vzkaz, já musím také zveřejnit výherce konečně :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já řeknu mamce, že už mi "je" patnáct, a že je to moje věc.. Ta mě určitě požene koštětem! :D

      Vymazat
    2. No mamka Ti na to řekne právě proto, že je Ti patnáct :D

      Vymazat
  3. Gratuluji ke tvé první výhře :) určitě jich bude ještě spousta! :)

    OdpovědětVymazat