pátek 8. srpna 2014

Knižní chvilky (11)

Věřte tomu nebo ne, já, lenoch, který o letošních prázdninách skoro vůbec nečte, jsem nashromáždila pár fotek, které se hodí do knižních chvilek. A jelikož tu 'chvilky' už delší dobu nebyly, tak jsem si řekla, že by bylo fajn je sem hodit. Časový interval mezi focením je možná trochu větší, takže se nedivte, když tu budou i straší kousky. (Ti, co znají můj instagram možná uvidí staré známé fotky. :D)

S tímhle už jsem se vám chlubila na facebooku. Mám novou knihovničku, která si úžasně hoví v mém pokojíčku. Takhle vyklizená vypadá strašně smutně, že?
 Ááá, tady už je krásně 'zaplněná'! Počítám s tím, že za několik měsíců už nebudu mít místo. A ani poličky nad postelí nic nebudou jistit. :P
Našla jsem si nového koníčka! Začala jsem sbírat čtyřlístky. No, poslední dobou je moc nenacházím, ale budu se snažit v tom pokračovat. Pořídila jsem si na ně krásné desky s kapsičkami, takže doufám, že nepřijdou k úhoně.
Jelikož byla jahodová sezóna, tak jsme si se sister musely udělat pořádnou hostinu. Mňam, dala bych si ještě! <3
Tahle fotka je strašně blbé kvality, ale všechno to jsou babičky knihy. Má dvě velké knihovny + nějaké poličky. Musím říct, že vyndavat to byla celkem fuška, ale je krása na to hledět. :)
 Copak to tady je?
Áno! S mamkou a sestrou jsme neodolaly! Musely jsme se jít na film podívat co nejdřív. Ještě že jsem s sebou měla pořádné balení kapesníčků!
Sister byla z filmu úplně... no, vidíte sami, co to s ní udělalo. 
 Není nad to, dát si ledovou kávu v odpoledním pařáku + nějaká ta mňamka taky bodne.
 "Umělec" :D
Miluji kopretiny!
 A teď je tu "pár" fotek mé lásky!
 ^^
U bazénu se četlo nejlíp! I když jednou mi opravdu omylem málem spadla do vody. To mám za to, že ji všude fotím. Stydí se..
Vidíte, jak Adrian pokukuje po té krásné kopretině?
Určitě si ji chce zapíchnout za ucho!
Tohle mi strašně zlepšilo den! Asi si něco podobného nalepím nad postel, kde si nejvíc čtu. Možná by se to dalo vyvěsit i v autobuse či tramvaji. Hmm. 

7 komentářů:

  1. Jů, krásné fotky! :)
    Úžasná knihovna! :)

    OdpovědětVymazat
  2. Ta knižnica je skvelá , aj mne by trebalo novú už sa mi do starej nezmestia knihy tak sú naukladané všade možne , na stole , na zemi :D
    http://addicted-to-read.blogspot.sk/

    OdpovědětVymazat
  3. Tie štvorlístky sú nádherné! :)

    OdpovědětVymazat
  4. Já mám knihovnu asi poloviční jako ty a už se mi do ní taky nic nevleze, budu ji muset rozšířit :D
    a ty čtyřlístky ti závidím, já za celý svůj život nenašla ani jeden :D

    OdpovědětVymazat
  5. Skvělé fotky a dokonalé komentáře! :)
    " Vidíte, jak Adrian pokukuje po té krásné kopretině? " :D ( já bych ještě dodala, že Sydney na tu kopretinu asi žárlí - soudě dle jejího pohledu :D )

    OdpovědětVymazat
  6. Tak velká knihovna (potřebovala bych ji) :)

    OdpovědětVymazat