čtvrtek 31. července 2014

Měsíční chvástačka - Červenec 2014

Měsíční meme, které pořádá Judit.
***
Asi už jste si všimli, že moje aktivita trochu klesla. Víte, snažím se pořádně si užít prázdniny + někoho jsem poznala (:D). Dokonce i moje čtecí plány byly touto osobou zcela zruinovány... No, pokusím se napsat alespoň nějakou tu recenzi, než odjedu na chalupu, ale nic neslibuji. Mám hlavu v oblacích a jsem děsně líná. Aspoň vám ukážu své nové přírůstky!
Skoro to už vypadalo, že si za červenec nic nekoupím, ale nakonec jsem ukořistila dvě anglické krásky v Levných knihách. Obě vypadaly zajímavě, a tak jsem prostě neodolala.
Hon je recenzní výtisk od nakladatelství Fragment, kterému za poskytnutí moc děkuji. Knížku mám rozečtenou a je to vcelku zvláštní. Dystopie v upířím stylu, hmm je to prostě trochu jiné. A Léto na druhý pokus je e-book od CooBoo, na který se již brzy chystám. :)

6 komentářů:

  1. Pekné knižky. :) Léto na druhý pokus by som si aj ja rada prečítala. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Proč prostě jen my máme Levné knihy, kde vůbec nic nemají? :D
    No, tak ať vám to dlouho vydrží :)

    OdpovědětVymazat
  3. Pěkné přírůstky. :) Hon je podle mě výborná dystopie - pěkně vyčnívá z té hromady ostatních dystopií. A Léto an druhý pokus jsem si koupila před pár dny a už ho mám i rozečtené - vypadá to na fakt dobrou contemporary. :)

    OdpovědětVymazat
  4. Skvělé knížky! :) Hlavně ty anglické vypadají vážně zajímavě. :)

    OdpovědětVymazat
  5. Anglické knihy vypadají skvěle! Hon a Léto na druhý pokus si chci přečíst. Skvělé kousky! :)

    OdpovědětVymazat
  6. Natu distopii v upirim stylus e moc tesim..mam ji take doma..:)

    OdpovědětVymazat