sobota 31. května 2014

Měsíční chvástačka - Květen 2014

Měsíční meme, které pořádá Judit.
***
1) Koupení miláškové
První tu mám své úlovky ze Světa knihy, kde jsem toho utratila asi nejmíň ze všech Chtěla jsem si toho koupit víc, ale neměli tam to, co bych si zrovna přála. Nakonec jsem si pořídila první Erilian a nechala si ho i příležitostně podepsat autorkou, Terezou Janišovou, která měla autogramiádu. Magii mrtvých jsem přihodila, jelikož byla ve slevě, a už dávno jsem si ji chtěla přečíst.
Zde je můj druhý nákup, tentokrát jen přes bux.cz. Nová Richelle Mead mi jednoduše nesměla chybět, a tak jsem si ji konečně objednala. Věk X je nádherná bichlička, už se strašně moc těším! Mé sladké šestnácté století jsem brala hlavně proto, že si ho chce přečíst sestřenice. Ale tak já ho budu číst s láskou taktéž. :D
2) Vyhrané/darované knihy
Na veletrhu jsme měli schůzku s nakladatelstvím CooBoo, od kterého jsme všichni dostali hezký dáreček. Na výběr bylo z Potrhaných křídel a Stříbrňáka. Já jsem byla právě pro něj, jelikož jsem knihu už četla a mít ji v poličce je úžasné. Navíc jsem dostala od překladatelky, Terky Peckové, velice hezký podpis. :) A Aliance je taková třešnička na dortu. Vyhrála jsem ji u Albatrosmedia za jednu hlasovací soutěž.
3) Recenzní výtisky
Tento měsíc jsou to výtisky dva, oba od Knižního klubu, kterému opravdu moc děkuji! Pátý díl Nástrojů smrti jsem již dočetla, takže brzy bude recenze. Kořeny jsou volným pokračováním Smečky od Andrey Cremer - snad to bude zábavné! :)
Celkově mám 8 nových přírůstků a všechny je už teď miluji! 
Jak bohatý byl váš květen? ^^

7 komentářů:

  1. Skvělé kousky! Erilian si chci přečíst a jsem na to zvědavá. První stříbrná kniha snů vypadá skvěle! Mé sladké šestnácté století jsem četla a byl to takový průměr. A na Alianci se chystám :)

    OdpovědětVymazat
  2. Jááj Kořeny, bodaj by sme sa aj my slováci dočkali prekladu :)

    OdpovědětVymazat
  3. První stříbrnou knihu snů mám taky v hledáčku... :)

    OdpovědětVymazat
  4. Šachovnici bohů a Magii mrtvých ti můžu jen doporučit, obě jsem si moc užila! :)

    OdpovědětVymazat
  5. První Stříbrná kniha snů a Aliance taky nemůžou chybět v mé knihovničce :)

    OdpovědětVymazat