sobota 25. ledna 2014

Goodreads |TAG|


Tak jsem také byla označena do tohoto tagu, který se začíná po blogosféře jako mor. Jsou to takové různé otázky, ve kterých se o mě můžete dozvědět nějaké novinky. Označila mě Wall W., které děkuji. Už se na odpovídání těším, je to jako kdybych dělala interview sama se sebou.

Jakou knihu jste naposledy přečetli?
No, tak to vím naprosto jistě! Byl to třetí díl Percyho Jacksona - Prokletí Titánů. Myslím si, že to opět byla úžasná knížka, která má něco do sebe. Percyho hlášky jsou opravdu jedinečné! Vřele doporučuji!

Co právě čtete?
Chtěla jsem se vrhnout do třetího dílu Drakie, ale jelikož jsem ještě nenapsala recenzi na ten druhý (já ostuda!), tak jsem se pustila do City of Fallen Angels od Cassandry Clare. Vlastně je to čtvrtý díl Nástrojů smrti, který u nás má vyjít na začátku února. Českou verzi mám zamluvenou u mamky, ale není nad to vyzkoušet svou angličtinu v "terénu".
Jakou knihu jste naposledy zařadili do poličky to-read?
Jelikož je to Goodreads tag, tak budu mluvit o goodreads. Normálně si do to-read nedávám žádné knížky, protože mi to připadá zbytečné. Co vím, tak tam teď momentálně mám jenom dva tituly od Richelle Mead. Koukla jsem se a jako poslední knihu zařazenou do to-read je Ohnivé srdce.

Jakou knihu si plánujete přečíst, až dočtete, co čtete?
Páni, tak takových knížek je opravdu hodně, ale nejvíc se asi těším na tyto. Drakie - Návrat, Sukuba - Stíny a Delirium. Na ty bych se nejraději vrhla hned teď, ale znáte to - povinnosti jsou na prvním místě.

Používáte hvězdičkové hodnocení?
Ano a nemám v tom nějaký převratný systém.

Zúčastňujete se 2014 reading challenge?
Samozřejmě! Letos jsem si dala 80 knih, což je na mě docela dost. Ale prostě se chci hecnout, jelikož jsem jich v roce 2013 přečetla přes 70. Uvidíme.

Máte wishlist?
Jop, takovou tu formu přes blog, kde nepravidelně v sobotu uveřejňuji některé mé vysněné knížky. Když pak něco vybírám, tak nejdřív juknu právě na tyto články.

Jakou knihu si plánujete koupit jako další?
Jéé, to je zase otázka. Vidím to na nějakou knihu od nakladatelství CooBoo, protože jsem od rodičů dostala k narozeninám poukázku do Luxoru, tak tam v nejbližší době zaskočím. Po čem sáhnu, to ještě netuším. + Nebo druhá varianta je, že si koupím pátý díl Nástrojů smrti v angličtině.

Jaké jsou vaše oblíbené citáty? Podělte se!
Nějaké extra oblíbené nemám, většinou jsou to úryvky z knih od Richelle Mead (já vím, zavání to posedlostí). Jeden mám na GR, tak ho sem šoupnu.

“I like him."
"Like or like?
"Oh, there's a difference?”

Jste v nějaké skupině?
Jo, ve dvou, ale nevěnuji se jim. Jsem zmetek.

Kolik času denně/týdně strávíte na Goodreads?
Zase tak moc ne. Jenom asi v řádu desítek minut, když chvíli brouzdám po profilech ostatních, nebo když si předělávám status u čtení.
Nějaká otázka, kterou chcete přidat?
Ne, jsem líná na vymýšlení něčeho originálního.

Nominuji:
Typicky zase nevím, kdo ještě nebyl nominován, a tak tady nikoho nemám. Ten, kdo by chtěl "být nominován" ode mě, tak ať napíše do komentářů. :D

5 komentářů:

  1. Percy Jackson je absolutně super série! :D a City of Fallen Angels jsem četla v létě, tak jsem zvědavá, co na to budeš říkat :)

    OdpovědětVymazat
  2. Chcel by som byť nominovaný (ja viem , je to úbohé , ale čo narobím ?)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Proč ne? Směle do toho! :)

      Vymazat
    2. Tento komentář byl odstraněn administrátorem blogu.

      Vymazat
    3. Ešte ti tu dám odkaz na ten TAG , a prípadne (len ak chceš) sa môžeš pridať medzi sledovateľov blogu (GFC) , zdôrazňujem len ak chceš :)
      http://vkrajineknih.blogspot.sk/2014/02/goodreads-tag.html

      Vymazat