neděle 27. dubna 2014

Posuď knihu podle obalu #13

Meme, které pořádá Syki ^^
Vyber si nějakou obálku a zhodnoť ji
***
Název: Hvězdy nám nepřály
Autor: John Green
Nakladatelství: YOLI, květen 2014

Zajímavá a citlivá knížka o šestnáctileté Hazel, která trpí rakovinou a sblíží se s Augustem, jemuž se podařilo tuto nemoc překonat. Ti dva mladí lidé se výborně doplňují, a navíc je spojuje originální pohled na život i na chorobu, která je postihla. „Nejvtipnější smutný příběh“ je napsán s mimořádným smyslem pro humor a sarkasmus a díky autorovu vyprávěčskému talentu vyznívá velmi působivě. 

Nové vydání připravujeme v souvislosti s aktuálním filmovým zpracováním - stejnojmenný snímek vznikl podle tohoto knižního bestselleru a v hlavních rolích představí Shailene Woodley a Ansel Elgort.

Můj názor: Musím říct, že se mi toto nové vydání dost líbí. Mám ráda filmové obálky a navíc na této není ten příšerný zlatý znak "světový bestseller" - tím ty skvělé knížky jednoduše kazí! Leč se mi filmový hrdinové moc nezamlouvají, tak ta obálka s nimi je prostě krásná. Font písma si zamiluje každý. Na okraj.... s mamkou už se do kina strašně těšíme! A jak říkám, budeme řvát jako želvy od začátku do konce filmu.

1 komentář:

  1. Tiež sa mi táto obálka páči, a hlavne super, že tam nie je tá placka Svetový bestseller :)

    OdpovědětVymazat