pátek 31. ledna 2014

Měsíční chvástačka - Leden 2014

Měsíční meme, které pořádá Judit.
***
Po měsíci plném čtení a kupování jsem tu z měsíční chvástačkou!
Jako obvykle jsem líná, a tak je opět ve formě fotek.. heh.

1) Recenzní výtisky
Za leden tu mám jeden jediný recenzní výtisk, jelikož jsem neměla nějak chuť otravovat nakladatelství takhle po Vánocích, když toho mám na čtení dost. (Čistá to duše. :D) Mám tu třetí díl Percyho Jacksona od nakladatelství Fragment, kterému tímto mockrát děkuji! Knížka to byla opravdu krásná a dost mě zajímá, jak to všechno bude dál. 8)
2) Darované knížky
Od spolužačky jsem dostala dvě anglické knížky, jelikož vyhrála s časopisem Bridge asi patnáct knížek a některou měla třeba i šestkrát. Opravdu se na ně těším, protože jedna je od Dickense a ta druhá mi je nějaká povědomá. :D
3) Koupení miláškové
V lednu byly na buxu zlevněné některé knihy od nakladatelství Jota, a tak jsem neváhala a také si něco objednala. Bohužel se mi stala jedna nepříjemnost, že mi jedna knížka nedorazila, a já musela dělat reklamaci. Teď už mám naštěstí všechny a je to v pořádku!
A druhé knížky, které jsem si koupila se spolužačkou jsou tyto. Byly jsme spolu na Hlavním nádraží, jelikož tam byly také slevy (já se na ně chytám jako moucha!). Koupila jsem si tam Jane a poslední díl Smečky. Pak jsme ještě skočily do Luxoru na Václaváku, kde jsem si ulovila čtvrtý díl Nástrojů smrti v angličtině. Jsem ráda, že je stejně velký jako první díl, který už mám doma přivezený z Anglie. Už jsem ho i stihla přečíst a těším se na českou verzi.
No a tady je má kupka pohromadě.
Volání netvora trochu zapadlo pod tou tíhou do matrace. Příští měsíc už toho tolik nebude.. aspoň doufám, protože jinak mě to zruinuje! :D

12 komentářů:

  1. Super knížky :) slevy jsou prostě zákeřný! :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju a přesně tak, vždycky skoro všechno koupím! :D

      Vymazat
  2. Skvělý knížky. Čtvrtý díl nástrojů smrti má krásnou obálku. =)

    OdpovědětVymazat
  3. No páni, to je pěkná hromada :D Trilogii Chaos jsem objednala dneska, jsem na ni zvědavá :)

    OdpovědětVymazat
  4. Som zvedavá, čo povieš na Percyho... :)

    OdpovědětVymazat
  5. Trilogii Chaos, Srdce v sázce a Krevní mstu jsem si taky pořídila tento měsíc. :) Slevy jsou super! :))) Jinak moc pěkné kousky.:)

    OdpovědětVymazat
  6. Pěkný. Jane je suprová knížka - teď jsem dočetla Catherine, doporučuji.

    OdpovědětVymazat