pondělí 28. října 2013

1. blogové narozeniny |SOUTĚŽ|

Děkuji své boží sestře, že mi nakreslila tento úžasný dortík! ^^

Ano, ano. I já jsem se konečně dočkala svého prvního výročí od založení blogu. Tak trochu jsem sama překvapená, že už je to rok... (kdo by si pomyslel, že mi to tak dlouho vydrží?!) Tohle bude má vykecávací část, takže pokud to někoho nezajímá, tak ať si rovnou sjede na soutěžní formulář níže. Nikoho nenutím, aby ty mé bláboly četl, to teda ne.. Abych začala nějak rozumně.. 

Blog jsem si založila jednoho krásného slunečního dne (ne, asi bylo hnusně a pršelo), řekla jsem si, že bych mohla svou vášeň ke knížkám ukázat dalším lidem, a tak se stalo. Mé první články opravdu za moc nestály, ale postupem času jsem se v tom naučila chodit. No, ale nový design bych si neudělala ani za ten rok zkušeností.. :D Na můj blog se různými cestičkami dostalo spoustu milých lidí, kteří mi zanechaly rozkošné komentáře a různě mě podporovali. Všem, opravdu všem, bych chtěla poděkovat za to, že se ke mně vracíte. Jste opravdu ti nejlepší z nejlepších!

Dokonce jsem se seznámila a potkala s několika skvělými knižními blogery. Strašně mám ráda Vendeu, se kterou vedu šílené rozhovory skoro každý den. Lucy, se kterou jsem se seznámila na mém prvním (malinkém) srazu. Amy, Basteru, laurdes, Suši, Syki a mnoho dalších jsem potkala na jednom velkém knižním sraze, co se konal v srpnu. Mám vás fakt ráda lidi! Jste boží a doufám, že to víte! :D)

Nakonec to tu nějak shrnu. Tenhle rok, který jsem strávila "blogerstvým", byl jedním z mých nejlepších. Těším se na další výročí a doufám, že vy se mnou taky! A tady jsou krásné statistiky, které se vážou k dnešnímu datumu. :)


Počet zobrazení stránky: 30 739
Počet pronásledovatelů: 180
Počet recenzí: 66
Počet like na FB: 191
Počet komentářů: 1468
Počet článků: 303
~~~~~~~~~~~
Doufám, že se vám ceny, které jsem vybrala do soutěže, budou líbit! Ještě nevím, kolik výherců bude. Třeba ještě něco koupím.. A já bych tímto chtěla poděkovat nakladatelství Egmont a Fragment za to, že byli ochotni poskytnout do soutěže tyto tituly: Tak padne náš svět a Serafina - Příběh draků. Opravdu moc Vám děkuji!

* soutěží se od 28.10. do 30.11. 2013
* soutěžit mohou lidé z Česka i ze Slovenska
* formulář vyplňujete pouze jednou!
* výherce bude vylosován do 8.12. 2013 pomocí Random.org
* výherce má 72 hodin na to, aby mi odepsal na email, jinak se losuje znovu
* můžete získat nějaké ty vstupy navíc, pokud vyplníte dvě povinné otázky
* odpovědi na povinné otázky naleznete na blogu!

*SOUTĚŽNÍ FORMULÁŘ*

Edit. Po opravdu dlouhé době tu mám výherce, kterým už jsem odeslala emaily. Doufám, že jsem jim zpříjemnila Nový rok a ostatně i svátky. :) Chtěla bych jim moc poblahopřát a doufám, že si knížky užijí! Jména výherců jsou:
Klárka
Luckaaa
Česnek

11 komentářů:

  1. Přeju všechno nejlepší k 1.narozeninám! :) Mám to tu moc ráda, tvoje videa jsou vážně šílený. :D Pokračuj!

    OdpovědětVymazat
  2. Žjůůůů, Erný mě zmínila v článku! Jsem slavná!! :D
    Ale nééé, samozřejmě ti moc moc moc (krát nekonečno) gratuluju k prvnímu výročí! Jen tak dál, protože tvůj blog je vážně fajn!^^ Snad se uvidíme na nějakym dalšim sraze (a stihneme si víc popovídat!) a musíme utužit naše vztahy, když jsme teď ve stejnym kmeni v 'Survivoru! :D
    Soutěž je super, ceny jsou krásný, ale dvě už mám doma a Serafina by mě akorát odradila od čtení mejch dlouho odkládanejch knížek tak dám přednost někomu jinýmu.
    Ještě jednou přeju všechno nejlepší!!!!! :)))

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já ti dám slavná! :D
      A já ti samozřejmě moc moc moc mockrát děkuji za takové pěkné blahopřání! Jsem ráda, že se tu lidem líbí a hlavně, že se sem vracejí. Nic nepotěší víc, než nějaký upřímný komentář. Však ty to určitě znáš. :))
      Tak se třeba zapojíš do nějaké příští soutěže. ;)

      Vymazat
  3. Ještě jednou přeji všechno nejlepší k blogovým narozeninám :)
    a moc děkuji za soutěž, jsou to skvělé ceny

    OdpovědětVymazat
  4. Gratuluji ke krásnému prvnímu roku a přeji spoustu dalších let ;)

    OdpovědětVymazat
  5. Nevedela som, že si si blog založila pár dni predo mnou :D

    OdpovědětVymazat
  6. Gratuluji!!! A taky Tě mám ráda, i když nestíhám a chodím spíš pomálu, ale vždycky moc ráda a ráda Tě zase potkám někde na srazu! :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji za blahopřání, já se také těším na nějaký příští sraz! ^^

      Vymazat
  7. Všechno nejlepší a gratuluji k prvním narozeninám!! Tvůj blog je opravdu skvělý a abych se přiznal... rád se na něj vracím :) ;))

    OdpovědětVymazat