čtvrtek 1. srpna 2013

Měsíční chvástačka - Červenec 2013

Měsíční meme pořádá Judit.
***
Myslím si, že tenhle měsíc byl celkem slušný. 
1) Recenzní výtisky
V červenci jsem navázala novou spolupráci a to s nakladatelstvím Egmont. Jsem za to strašně vděčná a chtěla bych mu poděkovat. Vlastně děkuji všem, co mi zaslali tento měsíc recenzní výtisky! A tady je máme. :) Reset a Počátek je už od zmiňovaného Egmontu, Inheritance je od nakladatelství Fragment, Skrytá je od internetového knihkupectví knihcentrum a Tweety s city jsou od CooBoo. :)
2) Vyhrané & darované knížky
Ve videu jsem vysvětlovala, proč mám Jiskru jako dárek KK, ale tady to vysvětlovat nebudu, protože by to zabralo času. :D Jinak jsem vyhrála knížku Netvor v soutěži u Knižního doupěte. :)
3) Koupené knížky
Měla jsem takový malý nájezd na LK + jedna návštěva Luxoru na Václaváku, přičemž jsem si odnesla Smrtící polibek 1. a 2. díl a Jezdce časem (mám je dvakrát, nebojte :D). Z Luxoru mám Temnou horečku, která byla ve slevě, takže jako by byla taky z LK. :D
No a jinak tady mám nákup z facebook-ového bazaru knih. Slečna byla hrozně příjemná a při jedné knize za stovku jsem si od ní koupila celou sérii L.A. Candy a potom Polibek pro mě tedy pro Annu. Tím nákupem jsem si udělala velkou radost, protože jsou to všechno knížky od CooBoo - opravdu jich mám od něj jen pár a nikdy jich nebude dost! :D 

A tady už je můj nový přírůstek do rodiny pohromadě!

5 komentářů:

  1. Počátek a Reset Ti závidím. :))Jinak moc krásné kousky. :))

    Oba díly Smrtícího polibku mám také doma a Netvora taktéž.
    Netvora jsem četla a hodně se mi líbil. :)

    OdpovědětVymazat
  2. Pěkně, pěkně. Kam se hrabu já se svýma třema knížkama :D Ale Reset a Tweety s city mě zajímají, tak doufám, že brzo bude recenze! :) (doufám, že už nebyla :D)

    OdpovědětVymazat
  3. Kokos. Ja na narodky dve knihy a koniec, tretiu som si musela kúpiť. Úprimne žeriem ten Počátek, tiež chcem domov, Jiskra vyzerá fantasticky ale po tom, čo istá autorka pomenovala jednu svoju chlapskú postavu Jiskra tak som trocha, ehm, optrnejšia vždy keď to slovo vidím. :) x)
    Reset je úplne BO-HOV-SKÝ! Kúpim hneď ako to uvidím, to je jasné!
    A na Inheritance bacha, skoro som na konci roztrhala knihu a uronila slzu, dve.

    OdpovědětVymazat
  4. Polibek pro Annu je moc fajn knížka :) Netvora jsem viděla film, pokud je to to, co si myslím :D

    OdpovědětVymazat
  5. Jů, takové krásné knihy! :) Počátek a Polibek pro Annu bych si ráda přečetla. :-)

    OdpovědětVymazat