neděle 27. ledna 2013

30 Day book challenge / Kniha, kterou se chystáš číst

Abych řekla pravdu, na poličce na mě čeká víc knih.. :D

Autor: Veronica Rossi
Název: Pod nekonečnou oblohou
Anotace: První díl futuristické postapokalyptické trilogie na pomezí fantasy, romance a dobrodružného příběhu. Hlavní hrdinové, Aria a Perry, pocházejí ze dvou radikálně odlišných společenských vrstev a vlastně by se neměli nikdy setkat, natož navázat vztah. Aria patří mezi obyvatele uzavřeného, vysoce technicky rozvinutého a izolovaného města, Perry zase do nebezpečného přírodního světa. Když Ariu vykáží z města za zločin, který nespáchala, domnívá se, že ji čeká okamžitá smrt – ve volné přírodě nemá šanci přežít. „Divoch“ Perry je pro ni jedinou šancí, jak se zachránit. Zakázaná láska a rozpolcená civilizace vzbuzuje mnoho filozofických, morálních a etických dilemat zrcadlících se v neobyčejném vztahu dvou hlavních hrdinů.

Proč?
Na tuhle knihu se těším ze všech nejvíc. ona zaujme už jenom tou nádhernou obálkou. Ale možná si ji nechám na potom! :))

9 komentářů:

  1. Táto kniha je super 8) Mne sa veľmi páčila.

    OdpovědětVymazat
  2. Aj ja mám túto knižku na poličke, ešte od Vianoc, tiež sa na ňu chystám :)

    OdpovědětVymazat
  3. Wráááá! Milujem knihy s takýmito názvami, ktoré vo mne hneď niečo prebudia, a tá obálka k tomu.
    "Ach, kroť sa, kroť, veď máš, čo čítať, máš tam knihy, veľa kníh, teraz nepotrebuješ ďalšiu..." :D
    Toto je strašné týranie ja to nedokážem, už teraz vyhľadávam knihy lacne aby mi na konci mesiaca zostalo aspoň nejaké vreckové na objavy. ktoré chcem už teraz. No takto nikdy nič nenašetrím.
    Achh...knižnica to ani len neistí, tam takéto objavy nie sú a potom je tu tá druhá so všetkými možnými novinkami lenže odo mňa ďaleko, vlastne úplne mimo mojej adresy. Des. :D
    A ja sa tu ešte týram pohľadom na túto knihu. Asi som fakt...šibnutá ale inak to nejde.
    Vynechať články s knižnou tématikou by síce bol dobrý nápad, lenže to by som nemohla mať v hľadáčiku iba knižné blogy, že? :D Agrr.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ano! Takové hned praští do očí! Ale příjemně. :)) Já taky pořád prohledávám bux.cz, koukám po různých titulech a každý okamžik si řeknu:"Jo, tohle si koupím." :D Už koukám i na komplety! :D Se mnou je to fakt děsný. Jsem furt švorc. A to jenom kvůli mým milovaným knížkám. :D

      Vymazat
  4. Tys ji ještě nečetla?? :O VELKÁ, opravdu VELKÁ CHYBA. :D :)

    OdpovědětVymazat
  5. Nedávno jsem četla a je úžasná!

    OdpovědětVymazat
  6. Tahle kniha má dokonalou obálku :))
    Jinak ten tvůj nový design je naprosto boží! ♥ OUUUJÉÉÉÉÉ :D :)

    OdpovědětVymazat